Tygkassar med tryck

Det finns många anledningar till att man helt ska dissa plast. Plast är inte bra för miljön och varje gång som du handlar behöver du dessutom betala en krona per plastpåse. Det kanske inte verkar som ett större belopp för stunden men i slutändan handlar det om många bäckar små. Den största anledningen till att man ska skippa plast är främst för att det tar otroligt lång tid för naturen att bryta ned plast och om man är miljömedveten är en av de enklaste saker man kan göra att byta till en tygpåse istället. Att välja en tygpåse för det företag där man arbetar är endast fördelaktigt. Först och främst är det en bra gåva att ge bort till de anställda. De kommer att göra reklam för företaget när de bär tygpåsen, till exempel när de handlar. Det kommer även visa att ditt företag är miljömedvetet i och med att de har tagit fram tygpåsar med tryck.

Genom att beställa denna produkt till företaget visar man att man är villig att göra en skillnad för miljön, du visar alltså att ditt företag har miljötänk på väldigt många olika sätt. Samtidigt är detta en bra gåva att till exempel dela ut till kunder och även vid mässor. Det finns en stor chans att de som mottar påsen kommer att bära dem och det leder till en minskad förbrukning av plast samtidigt som du får din logo synlig i många olika sammanhang. Om du dessutom väljer en tygpåse av hög kvalitet kan du känna dig trygg med att den kommer att hålla ett längre tag och på så sätt göra bra reklam för ditt företag. Välj ett tryck som tål att tvättas i maskin. Det är nämligen detta som är det största problemet med tygpåsar, efter ett tag blir de smutsiga och därav bör de kunna tvättas i maskin.